Alanzinho imzaladı

Trabzonspor'un yeni transfer Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho", Trabzon'a resmi imzayı attı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.30'de düzenlenen imza töreninde Brezilyalı Sambacı Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho" kendisini 4,5 yıllık Trabzo

Alanzinho imzaladı

Trabzonspor'un yeni transfer Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho", Trabzon'a resmi imzayı attı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.30'de düzenlenen imza töreninde Brezilyalı Sambacı Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho" kendisini 4,5 yıllık Trabzonsporlu yapacak olan imzayı attı.


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ersun Yanalın belirlediği bir oyuncu olduğunu belirterek, “Özkan Sümer'in de onayladığı bir topçudur. Bu transferde emeği gecen herkese tesekkür ederiz ve yoğun emek harcayan Mahmut Aksu'ya cok tesekkür ederiz. Bu transferin hem sporcu acısından, hem Trabzonspor acısından hayırlı ve başarılı olması acısından kendini kutluyoruz" dedi.

Alanzinho imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada, Buraya tercih etmekten dolayı fazlasıyla memnun olduğunu ifade ederek, “ şampiyon  olmak  için caba gösteren bu takıma ben de elimden  geleni   yapacağım” dedi.

 

 

Norvec'te dört sene forma giydiğini ve  orada büyük başarılara imza attığını kaydeden Alanzinho, “Burada da aynı başarıyı göstermeye çalışacağım. Daima ileriyi düşünen bir oyun yapısına sahibim. Çok  hızlıyım, hem asist bazında, hem de gol bazında oynadığım, takıma elimden geldiğince, katkıda bulunuyorum" diye konuştu.

 

 

 

Adının “Alan” olduğunu ama futbol camiasında kendisini lakap olarak Alanzinho olarak çağırdıklarını ifade etti.

 

 Hacısalihoğlu, Alanzinho transferinde sonra da transferi,n devam edeceğini vurgulayarak, “Trabzonspor'da transfer bitmez.biri bitince diğer arayışlar başlar ama bu dönem için sezon sonu için oyuncu izlemeye devam ediyoruz.Böyle bir transfer bedelini ödeyerek şampiyon olacağız diye bir şey yok ama katkısı olacağını düşünüyoruz. Bizim haricimizde bir Alman kulübü de son dakikaya kadar transferini sürdürdü. Burada bulunmaktan mutluyum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor