Alanzinho ilaç olmaz

ALANZİNHO İLAÇ OLMAZTrabzonspor “un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı Alanzinho'nun takıma katılmasının olumlu katkı yapmadığını söyledi. Özyazıcı, Trabzonspor'un yeni transferi Alanziho için konuşmanın erken olduğunu belirterek” Oynadığı süre i

Alanzinho ilaç olmaz

ALANZİNHO İLAÇ OLMAZ

Trabzonspor “un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı Alanzinho'nun takıma katılmasının olumlu katkı yapmadığını söyledi.

Özyazıcı, Trabzonspor'un yeni transferi Alanziho için konuşmanın erken olduğunu belirterek” Oynadığı süre içersinde teknik kapasitesinin iyi olduğunu gösterdi. Sanırım daha önce bu Trabzonsporlu yetkililer tarafından da izlendi. Bir süre daha beklemek gerek. Ancak şunu söyleyeyim, ne kadar beklersek bekleyelim bu futbolcu Trabzonspor'un derdine ilaç olacak gibi görünmüyor” dedi.

HIZI VE İKİLİ MÜCADELESİ YOK

Bu futbolcunun hazır olmadığı ve uyum süresini henüz atlatamadığı görüşüne katılıyor musunuz şeklindeki bir soruya da Özyazıcı, “Henüz hazır değil diyorlar. Hazır olmazsa da , ben fizik ve teknik özelliklerine bakıyorum. Örneğin hızı yok. İkili mücadelesi yok. Sadece top sol ayağına top geldiğinde kullanmaya çalışıyor. Onu da oynadığı sürede olumlu kullanamadı. Fakat gelecekte bunu yapabilir. Attığı topların yerine gideceğine inanıyorum, Bu kapasitedeki bir adamın attığı paslar yerini bulmalı” diye konuştu.

ALANZİNHO MEVKİNİN ADAMI DEĞİL

Bu dönemde bu stilde bir futbolcuya ihtiyaç var mıydı şeklindeki bir soruya da tecrübeli teknik adam Özyazıcı” Sanırım vardı ki bu oyuncuyu aldılar. Demek ki çok büyük noksanlık hissediyorlardı ki aldılar. Ama Alanzınho onların eksikliğini hissettikleri mevkinin adamı değil gibi geldi bana”

BEN İHTİYAÇ DUYMAZDIM

Siz teknik adam olsaydınız böyle bir transfere onay verir miydiniz şeklindeki bir soruya da Özyazıcı”  “Onun gelmesiyle Trabzonspor'da bir şey değişmediyse demek ki ihtiyaç duymazdım” dedi.

Orhan Çavuşoğlu / haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler