Alanzinho için yeni bir teklif

Alanzinho transferini bitirmek için bugün Norveç'e giden Mali sayman ve Mahmut Aksu Stabeak kulübü yöneticileriyle görüştü.Norveç Basınında bu akşam yer alan haberler şöyle:Trabzonspor Stabeak kulübüne yaptığı bonservis bedeli teklifini 35 milyon Kron'dan

Alanzinho için yeni bir teklif

Alanzinho transferini bitirmek için bugün Norveç'e giden Mali sayman ve Mahmut Aksu Stabeak kulübü yöneticileriyle görüştü.

Norveç Basınında bu akşam yer alan haberler şöyle:

Trabzonspor Stabeak kulübüne yaptığı bonservis bedeli teklifini 35 milyon Kron'dan 45 Milyon kron'a yükseltti. Stabeak kulübü teklifi düşünmek için  Yarına kadar düşünme süresi istedi.

Norveç basınında yer alan haberlere göre, Stabeak temsilcileri “Bu çok iyi para. Hem kulüp hem de Alanzinho için çok güzel bir teklif. Ama Alanzinho'da takımın en iyi futbolcularından biri, şampiyon olmamızda büyük katkısı oldu, kendisinden şampiyonlar ligi maçlarında çok şey bekliyorduk. Yarına kadar düşünmek için süre istedik. Karar vermek çok zor” şeklinde açıklamalarda bulunmuşlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor