Alanzinho görüşme odasına

İstediği futbolu ortaya koyamaması ve kaybedilen maç sonrası moral bozukluğu yaşayan Brezilyalı oyuncunun kendisini toparlaması için teknik direktör Ersun Yanal devreye girecek. Trabzonspor'a geldiği günden beri hep ilk 11'de oynaması beklenen Alanzinho,

Alanzinho görüşme odasına

İstediği futbolu ortaya koyamaması ve kaybedilen maç sonrası moral bozukluğu yaşayan Brezilyalı oyuncunun kendisini toparlaması için teknik direktör Ersun Yanal devreye girecek. Trabzonspor'a geldiği günden beri hep ilk 11'de oynaması beklenen Alanzinho, Denizlispor karşısında teknik direktör Ersun Yanal tarafından sahaya sürülmesine rağmen beklenen performansı sergileyemeyerek hayal kırıklığı yaşattı.

Devre arasında 3 Milyon 900 bin euroya transfer edilen Brezilyalı oyuncunun halen beklenen performansı sergileyememesi Trabzonspor yönetimini de zor duruma soktu. Günümüzde ekonomik koşulların vermiş olduğu sıkıntıda yüksek bonservis bedeliyle transfer edilen oyuncunun 1 ay içersinde ortaya koyduğu performans Trabzonsporluları mutlu etmedi. Futbolcularına dünyada yaşanan mali krizi yansıtmamaya çalışan Bordo-mavili yönetimin sahada beklentilere karşılık alamaması da yönetim kurulu içinde moralsizliği yaşanmasına yol açtı.

Brezilyalı oyuncudan beklentilerin yüksek olmasına rağmen buna karşılık verememesi Alanzinho'nun da keyfini kaçırırken, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Denizlispor maçında oyundan çıkarken taraftarın ıslık seslerinin ardından medyanın da sambacıya yüklenip hedef göstermesi bozuk olan moralleri iyice bozarken, daha önce alışık olmadığı bir taraftar kitlesi önüne çıkan Alanzinho'yu kaybetmemek için teknik direktör Ersun Yanal oyuncuya terapi uygulayacak.

Antalyaspor maçı hazırlıkları sırasında oyuncuyla özel bir görüşme yapacak olan deneyimli teknik adamın, Alanzinho'yu gelecek haftalardaki maçlara motive etmek için çaba harcayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor