Alanzinho da son gelişme

Alanzinho transferi için Trabzonspor ile  Stabeak kulübü arasındaki görüşmelerin bu gün oynanacak IFK Gothenburg maçı sonrasında tekrar devam edecek.TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ DÜŞÜNÜLÜYORAlanzinho transferini için Norveç'te bulunan Trabzonspor Mali Saymanı Ma

Alanzinho da son gelişme

Alanzinho transferi için Trabzonspor ile  Stabeak kulübü arasındaki görüşmelerin bu gün oynanacak IFK Gothenburg maçı sonrasında tekrar devam edecek.

TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Alanzinho transferini için Norveç'te bulunan Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Stabeak kulübüne ile bu oyuncunun bonservisi konusunda bir görüşme yapmış, Aksu, bonservis bedeli konusunda   teklifi yükselmişti. Bunun üzerine Stabeak yöneticileri Trabzonspor'un teklifini düşüneceklerini ifade etmişlerdi.

MAÇ SONRASI GÖRÜŞME YAPILACAK

Stabeak Kulübünün bugün Arena stadının açılışı var.  Stabeak bu akşam IFK Gothenburg ile karşı karşıya gelecek. Alanzinho'nun da bu maçta oynaması bekleniyor.  Trabzonspor kulübü ile Stabeak kulübü bu maç sonrası tekrar bir araya gelerek  bu transfere son noktanın koyulması bekleniyor.

ALANZİNHO GELMEK İSTİYOR

Alanzinho'nun Trabzonspor'un verdiği parayı beğendiği ve Trabzonspor'a gelmek istediği öğrenildi.

LANGE KAFA KARIŞTIRIYOR

Öte yandan Trabzonspor'un eski Norveçli oyuncusu Lange'nin Alanzinho'nun kafasını çelemeye çalıştığını Trabzonspor iel daha önce yaşadığı sorunlar konusunda Alanzinhoyu uyardığı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler