Alanzinho bu akşam netleşiyor

Trabzonspor'un ara transferde renklerine katmak için bir süreden beri görüşmeler yaptığı Brezilyalı futbolcu Alanzinho için Norveç kulübü Stabeak'a 3 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli teklif etti.Cumartesi günü (Dün) açılışı yapılan Arena Stadyumu açıl

Alanzinho bu akşam netleşiyor

Trabzonspor'un ara transferde renklerine katmak için bir süreden beri görüşmeler yaptığı Brezilyalı futbolcu Alanzinho için Norveç kulübü Stabeak'a 3 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli teklif etti.

Cumartesi günü (Dün) açılışı yapılan Arena Stadyumu açılışında taraftar tepkisinden çekinen Stebeak kulübü yöneticileri Cuma günü akşamı yapılan görüşmelerde Trabzonspor'un teklifine cevap vermeyip düşünmek için süre istemişlerdi.

Görüşme bu akşam:

Norveç'te Alanzinho transferi için görüşmeleri yapan Mali Sayman ve Transfer komitesi üyesi Mahmut Aksu'nun Alanzinho ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Stabeak kulübü yöneticileri ile bu akşam yapılacak görüşmelerde, Trabzonspor'un 3 milyon 800 bin Euro'luk bonservis bedeli teklifine ne cevap verecekleri merakla bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor