Alanzinho bir yıldır takipte

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Alanzinho ile ilgili olarak konuştu. Asbaşkan Hacısalihoğlu Alanzinho'nun kalitesinden şüpheleri olmadığını söyledi. TRABZONSPOR İYİ YOLDA Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un her geçen gün daha olumlu futbol oynadığ

Alanzinho bir yıldır takipte

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Alanzinho ile ilgili olarak konuştu. Asbaşkan Hacısalihoğlu Alanzinho'nun kalitesinden şüpheleri olmadığını söyledi.

 

TRABZONSPOR İYİ YOLDA

 Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un her geçen gün daha olumlu futbol oynadığını ifade ederek, ”Baştan beri söylediğimiz buydu. Gün geçtikçe daha iyi neticeler alan daha iyi futbol oynayan bir hüviyete büründük. Ankaraspor maçı da bunun bir göstergesidir. Ancak bu demek değil ki hiç kötü oynamayacağız ya da yenilmeyeceğiz. Bundan sonra kötü oynayacağımız maçlarda olacak puan kaybedeceğimiz maçlarda .Bu takım ne olup ne olamayacağını herkese gösterecek .Bundan sonrası camiaya kalıyor. Bu takımı koruyarak kollayarak, savunarak daha iyi duruma getirilmeliyiz” dedi.

 

ALANZINHOYU İZLEYEREK ALDIK

 Alanzinho göreve geldiklerinden beri gündemlerinde olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, Bu oyuncu ile ilgili spor adamlarının hepsinin referansı olumlu. Bizim hocalarımızda bu futbolcuyu izledi. Bir yıla yakındır takip ettiğimiz bir futbolcu Norveç de yaşayan Türklerin düşünceleri çok olağanüstü bir oyuncu aldınız şeklinde. Sol tarafta forvette hem top çalan hem  de hücuma katılan kanat oyuncusu olarak Ersun hocanın da bize tavsiye ettiği listenin başında olan bir oyuncu .Belki hiç bir oyuncu bunun kadar izlenerek araştırılarak ve ihtiyaç duyularak alınmamıştır. Her transfer risklidir. Ama yönetim olarak biz gerekenleri yaptık. Transfer de oyuncunun kalitesi kadar geldiği ekibe uyumu da önemli. Alanzinho'nun kalitesinden şüphemiz yok. Uyum sağlarsa onun bize inanılmaz katkıları olur.  Alanzinho  uyum sağlamaz,  oynayamazsa  o bilinmez” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor