Alanyaspor Karşıyaka berabere

PTT 1. Lig'in 24. haftasında Multigroup Alanyaspor, evinde Karşıyaka ile karşılaştı. Alanya Oba Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi. Mücadelenin ilk yarısında Alanyaspor, 18. saniyede Sinan ve 45. dakikad Timuçin ile üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda

Alanyaspor Karşıyaka berabere

PTT 1. Lig'in 24. haftasında Multigroup Alanyaspor, evinde Karşıyaka ile karşılaştı. Alanya Oba Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Mücadelenin ilk yarısında Alanyaspor, 18. saniyede Sinan ve 45. dakikad Timuçin ile üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda uyanan Karşıyaka 51'de Youssef, 89'da ise Gökhan Ünal ile beraberliği buldu. Alanyaspor'ad Ayite, 90. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve başka gol olmadı.

Bu skor sonrasında Alanyaspor puanını 40 yaptı, galibiyet hasreti 4 maça çıkan Karşıyaka ise 19 puanla son sırada kaldı.

PTT 1. Lig'in 25. haftasında Alanya deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacakken, Karşıyaka ise evinde Karabükspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor