Alanhinzo transferinde şok!

Trabzonspor'a Alanzinho'dan kötü haber geldi. Daha önce Brezilyalı oyuncunun transferini pazartesi günü yönetim kurulunun bir araya gelmesinin ardından karara bağlayacaklarını belirten Stabaek kulübü, bu defa özür dileyerek satışın gerçekleşmeyeceğini res

Alanhinzo transferinde şok!

Stabaek'in resmi sitesinde "Alanzinho Stabaek'te kalacak" başlığıyla verilen haberde sportif direktör Einar'ın Trabzonspor tarafından yapılan teklifin çok iyi bir miktar olduğu ancak oyuncunun isteklerini de hesaba katarak  bu anlaşmaya girmenin uygun olmayacağına karar verdiklerine yer verildi.

Haberde Sportif direktör Einar'ın "Alanzinho'nun bir sene daha takımda kalıp, Stabaek'in bir oyuncusu olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını değerlendirmesini ve bu sayede onun Avrupa'nın büyük kulüpleri tarafından farkedilerek  transfer edilen  bir oyuncu olmasını bekliyoruz" dediği yayınlandı

Einar son olarak "Trabzonspor'dan, teklifleri hakkındaki görüşlerimizi daha önce belirtmediğimiz için özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte Stabeak kulubunun resmi sitesinden yayınlanan duyuru.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor