Alan'a ve Yattara'ya tam güven!

Yanal'ın, Bülent Uygun'un, 'Onu almak için biz de uğraştık ama ekonomik gücümüz yetmedi" dediği Alanzinho'ya bu maçta büyük sorumluluk yüklemesi bekleniyor.  Trabzonspor ile Sivasspor arasında hafta sonu oynanacak olan ve ligde zirvenin kaderini yakından

Alan'a ve Yattara'ya tam güven!

Yanal'ın, Bülent Uygun'un, 'Onu almak için biz de uğraştık ama ekonomik gücümüz yetmedi" dediği Alanzinho'ya bu maçta büyük sorumluluk yüklemesi bekleniyor.

 

Trabzonspor ile Sivasspor arasında hafta sonu oynanacak olan ve ligde zirvenin kaderini yakından ilgilendiren maçta iki takım teknik direktörleri arasında taktik savaşı yaşanması bekleniyor.

 

Bordo - mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, bu maçta en çok son haftalarda yükselen grafiğiyle dikkat çeken Yattara'ya güvenirken, Brezilyalı futbolcu Alanzinho'yu da gizli silah olarak kullanacak.

 

Yanal, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, "Alanzinho'yu iki yıldır takip ediyorduk. Ben de bizzat izledim. Almak istedik ama ekonomik gücümüz yetmedi. Trabzonspor'un almasına rakibimiz olduğu için üzüldüm" dediği Alanzinho'ya bu maçta özel görevler vererek Uygun'u ikinci kez üzmeyi planlıyor.

 

GÖKHAN - UMUT BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

 

Sivasspor maçına Yattara - Alanzinho ikilisiyle desteklediği tek forvetli sistemle çıkmaya hazırlanan Yanal, ileride görev vereceği isim konusunda karar vermekte zorlanıyor.

 

Umut'un mücadele gücünden yararlanmak isteyen Yanal, son Gençlerbirliği maçında gol atan Gökhan'ı da tekrar kazanmak istiyor. İki futbolcu arasındaki son kararını hafta içerisinde yapılacak olan idmanlarda verecek olan Yanal'ın Gençlerbirliği maçı 11'ini koruma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler