"Alan" kimin yerine oynayacak

Fenerbahçe ve Ankaraspor karşısında oynanan futbol Trabzonspor camiasını özlemini duyduğu şampiyonluk için umutlandırırken, 6 Şubat Cuma günü oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ı tatlı bir kadro sıkıntısı sarmaya başladı. Ye

"Alan" kimin yerine oynayacak

Fenerbahçe ve Ankaraspor karşısında oynanan futbol Trabzonspor camiasını özlemini duyduğu şampiyonluk için umutlandırırken, 6 Şubat Cuma günü oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ı tatlı bir kadro sıkıntısı sarmaya başladı.

Yeni transfer Brezilyalı futbolcu Alanzinho'ya ilk 11'de yer arayan teknik direktör Ersun Yanal, yardımcılarıyla birlikte yaptığı toplantılarda buna formül arıyor. Brezilyalı oyuncuya antrenmanlarda göstereceği performansa göre Ankaragücü karşısında forma vermesi beklenen Ersun Yanal'ın, Alanzinho'ya ilk 11'de şans vermesi halinde takımdan kimi keseceği merak ediliyor. Alanzinho'nun Ankaragücü maçında ilk 11'de sahaya çıkması durumunda yedek kulübesine en yakın ismin Umut Bulut olduğu öğrenilirken, bu oyuncunun Ankaraspor maçında ortaya koyduğu performans Ersun Yanal'ın kafasını karıştırıyor. Ayrıca ilk 11'de yer alan oyuncuların yüksek performans sergilemesi ve iyi bir uyum yakalamaları nedeniyle deneyimli teknik direktör kadroyu bozmak istemiyor. Ankaraspor karşısında Yattara'nın yerine Alanzinho'yu oyuna alan Yanal'ın, Brezilyalı oyuncuyu Ankaragücü maçında ilk 11'de sahaya sürüp sürmeme konusunda net bir karar veremediği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler