Al birini vur ötekine

Selçuk ve Egemen’in Trabzonspor’dan ayrılma sebepleri net olarak gün yüzüne çıkarken bu iki futbolcuyu Transfer eden sözde İstanbul takımlarının al birini vur ötekine.Trabzonspor la sözleşmeleri biten Selçuk ve Egemen ikilisinden Selçuk İnan aylar öncesin

Al birini vur ötekine

Selçuk ve Egemen’in Trabzonspor’dan ayrılma sebepleri net olarak gün yüzüne çıkarken bu iki futbolcuyu Transfer eden sözde İstanbul takımlarının al birini vur ötekine.

Trabzonspor la sözleşmeleri biten Selçuk ve Egemen ikilisinden Selçuk İnan aylar öncesinde Trabzon’da yaşamak istemediğini ve Trabzon’un sosyal yapısının kendine uymadığını, sezon bitiminde İstanbul’a gideceğini söylerken, Egemen Korkmaz’ın ise para canlısı olduğu zaten biliniyordu. Trabzonspor’da oynadığı dönemlerde de sıkça parayı gündeme getiren Egemen Beşiktaş’a transferinin netleşmesi ardından bile Trabzonspor’un 31 Mayısta futbolcularına yapacağı ödeme planı için “Aman beni Unutmayın” dedi.

Tüm bunların yanında sözleşmeleri bitmiş olmasına karşın bu futbolcuları Transfer eden Beşiktaş ve Galatasaray etik kuralları çiğneyerek Trabzonspor kulübünün görüşünü almadı. Nezaketen olarak olsa dahi Trabzonspor kulübünü aramadı.

Trabzonspor kulübü ise Türkiye’de bu nezakete her zaman sadık kaldı. Bunun en somut örneği de geçtiğimiz senelerde Beşiktaş’ta oynayan Batuhan’ın Trabzonspor’a transferi düşünüldüğü dönemde yaşandı. Trabzonspor Batuhan’ın bonservisi elinde olduğu dönemde dahi Beşiktaş kulübünü arayarak Bu futbolcuyu transfer etmek istediğini sordu. Batuhan’ı transfer etmek istiyoruz sizce bir mahsuru var mı diye sordu. Beşiktaş kulübünün “futbolcuyla görüşüp tutmak istiyoruz” açıklamasının ardından ise bu transferden vaz geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler