Akyüz gönlündeki takımı söyledi

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Bank Asya 1. Lig Ödülleri töreni öncesi basın mensuplarına konuşan Mehmet Akyüz, transfer çalışmalarını menajerinin yürüttüğünü dile getirerek, "Benim ve gideceğim takım için hayırlısı neyse o olsun

Akyüz gönlündeki takımı söyledi

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Bank Asya 1. Lig Ödülleri töreni öncesi basın mensuplarına konuşan Mehmet Akyüz, transfer çalışmalarını menajerinin yürüttüğünü dile getirerek, "Benim ve gideceğim takım için hayırlısı neyse o olsun. Fatih Terim ile görüştüm. Ama transferde kararı menajerim verecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş veya Trabzonspor benim için farketmez. Artık kendimi göstermek istiyorum. Beni gerçekten isteyen bir takıma transfer olma amacındayım" dedi. Mehmet Akyüz son olarak, "Fizik özelliği olarak beni İbrahimoviç'e benzetirler. Tabii ki onun kadar kaliteli bir futbolcu olmak isterim ama şu an için tek amacım hedeflerimi gerçekleştirmek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor