Akyazı'ya en sert eleştiri...

Haber61.net – Haber Merkezi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Meclisinde Akyazı Spor kompleksine Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesini öneri sonrası Trabzon’da bomba etkisi yarattı. Konu ile alakalı açıklama yapan

Akyazı'ya en sert eleştiri...

Haber61.net – Haber Merkezi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Meclisinde Akyazı Spor kompleksine Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesini öneri sonrası Trabzon’da bomba etkisi yarattı. Konu ile alakalı açıklama yapan CHP Ortahisar Başkanı Ahmet Kaya, “ Başkan Gümrükçüoğlu; Belli ki bu öneriyi yaparken Trabzonspor’un menfaatlerini hiç düşünmemiştir!”dedi.

Kaya, “ Bu tesislerin isim hakkı milyonlarca dolar değerindedir. Gümrükçüoğlu, önerisiyle Trabzonspor’u Milyonlarca dolardan mahrum ettiğinin farkında mıdır? Trabzonspor bu tesislerin isim hakkı satışıyla uzun yıllardan sonra çok önemli bir gelir elde etme şansı yakalamıştır ve şans iyi kullanılmak zorundadır. Çok değerli olan bu tesislerin isim hakkı, yağcılık uğruna kurban edilmemelidir! Edilirse yazık olur, bunun adı ihanet olur!”ifadelerine yer verdi.

OLMAYACAK DUAYA AMİN DENMEZ!

Kaya, “ Her birimize düşen görev, göz bebeğimiz Trabzonspor’umuzu maddi ve manevi yönden desteklemekken, şehrin Belediye Başkanı tarafından Fenerbahçeliliğiyle övünen ve şampiyonluk kupamızın verilmeyişindeki rolü bilinen bir ismin, tesislerimize isim olarak önerilmesi ve böylece kulübün maddi geleceğini bağladığı isim hakkı gelirinin yok edilmesi akılla izah edilemez. Sonuçta, ne uğruna yapıldığı belli olan bu önerinin değil, aklıselimin galip geleceğine inanıyoruz.  Kompleksin adı, yapılacak sponsorluk anlaşmasıyla önemli bir gelire dönüştürülecek ve  Futbol sahanın adı da Hüseyin Avni Aker olarak kalacaktır, diye düşünüyoruz.  Akıl ve vizyon bunu emretmektedir.”dedi.

Kaya, “ Gerisi boş laftır, olmayacak duadır ve bu şehirde hiç kimse olmayacak duaya       “Amin” demeyecektir. Trabzonspor’umuzun yıllar sonra yakaladığı bu şansı, kimsenin kendi çıkarları uğruna heba etmesine izin verilmeyeceğine inanıyoruz.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler