Akyazı stadı Yüz akı olacak

Trabzon’da temmuz ayında gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnaside) için toplantı yapmak üzere şehre gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Başta Akyazı stadı olmak üzere bütün spor tesislerinde incelemelerde bulundu

Akyazı stadı Yüz akı olacak
Trabzon’da temmuz ayında gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnaside) için toplantı yapmak üzere şehre gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Başta Akyazı stadı olmak üzere bütün spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Mehmet Baykan Akyazı tamamlandığında Türk Müteahhitliğinin ve Mühendisliğinin yüz akı olacağını belirterek, spor tesisleri arasında en çok vakti Akyazı stadına ayırdı.

Trabzon’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Baykan Akyazı Stadı ile ilgili olarak çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, çatı çelik kaplaması çalışmalarının devam ettiğini, stadın yeni sezona yetiştirilmesi için TOKİ ve bakanlığın el birliği içinde çaba sarf ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor