Akyazı Stadı hızla yükseliyor
Akyazı stadında çalışmalar son hızla sürerken stadyumun siluetlide yavaş yavaş belirlemeye başladı. Haber61.net ekibi bu gün Akyazı stadını sizler için mercek altına aldı.Proje sorumlusu İnşaat Mühendisi İbrahim Nacar bu işte uzman biri. Proje sorumlusu N

Akyazı stadında çalışmalar son hızla sürerken stadyumun siluetlide yavaş yavaş belirlemeye başladı. Haber61.net ekibi bu gün Akyazı stadını sizler için mercek altına aldı.
Proje sorumlusu İnşaat Mühendisi İbrahim Nacar bu işte uzman biri. Proje sorumlusu Nacar Azarbeycan’da yapılan stadyumda görev aldı ayrıca Mersin’de yapılan stadyumda da yine görev yaptı.
Toplam 42 bin 461 seyirci kapasiteli olarak planlanan Akyazı stadını saha kenarları ile tribünleri arasındaki mesafe ise 8 ile 10 metre arasında değişiyor. Önce protokol tribünün inşaatına başlanırken, 2014 sonunda Stadyumun boya ve diğer detayları dışındaki kaba inşaatın tümü bitirilmiş olacak.
Stadyum protokol tribünü bodrum katlarının inşası tamamıyla biterken bu alanda 4 adet soyunma odası şok havuzları doping odası hakem odası ve diğer görevliler için hazırlanan odalar bulunacak. Ayrıca futbolcuların çıkış tünelleri de bu bölgede olacak. Nisan ayı sonunda ise protokol tribününün inşaatı tamamlanacak ve güney kale arkası tribünün inşasına başlanacak.
yani stat 24 saat yaşayan stat mı olacak
kaç tane kafe restauran olacak?
bjk yeni yapılacak stata bütün bu kafe restaurantları başka şirkete ihale edip, yıllık gelir getirecek.
kulübün böyle bir düşüncesi var mı
bir de milyonlarca taraftarın isteği ; kale arkalarının tek kat olması. bu şekilde daha bir ambiyans olur.
bu konuları siz basın mensupları dile getirirseniz daha etkili olur. inanın sade bir taraftar olarak yeni statla ilgili bilgi almak istedim. bize doğru dürüst bilgi vermiyorlar.
Bi bak bakalım Boşbakan'ın Türk'üm diyebiliyor mu?
tüm barbarlıklarımızı dünya gördü boşbakan sayesinde, sen ne anlatıyosun ? !
Utanmadan bir de gelip söylüyor.Gurbetçi işte !