Akyazı Projesini çok istiyoruz

Trazonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, herkesin Akyazı Projesi'ne gereken desteği vermesi gerektiğini söşledi, "Bu stada fazlasıyla ihtiyacı var. Akyazı Projesi'ni çok istiyoruz" dedi.Başkan Sadri Şener, kulüp dergisindeki yazısında Akyazı Projesi'nin yap

Akyazı Projesini çok istiyoruz

Trazonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, herkesin Akyazı Projesi'ne gereken desteği vermesi gerektiğini söşledi, "Bu stada fazlasıyla ihtiyacı var. Akyazı Projesi'ni çok istiyoruz" dedi.

Başkan Sadri Şener, kulüp dergisindeki yazısında Akyazı Projesi'nin yapılması gerektiğini vurguladı. Spor Toto Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için gerekli kadroyu kurduklarını belirten Başkan Şener, şöyle devam etti:

"Transfer döneminde oluşturduğumuz kadroya, Şampiyonlar Ligi'ne katılma kararımızın kesinleşmesinin ardından yeni takviyeler yaparak son derece alternatifle ve birden çok yarışı rahatlıkla götürebilecek bir ekip meydana getirdiğimize inanıyoruz. Bu ekip, tecrübeli ve işinin uzmanı teknik kadromuzun elinde daha bir çok başarıya imza atacak."

"HERKES AKYAZI'NIN ARKASINDA DURMALI"

Başkan Şener, Avni Aker Stadyumu'nun modernizasyonu için çok büyük çaba harcandığını hatırlatırken de şöyle konuştu:

"Avni Aker Stadı'nın modernizasyonu ve Şampiyonlar Ligi'ne tam uygun hale getirilmesi çalışmalarını da büyük bir hızla sürdürdük. Her ne kadar Avni Aker Stadı'nı modernize etsek de camia olarak en büyük beklentimiz Akyazı Projesi'nin bir an önce tam anlamıyla faaliyete geçirilerek kentimizin kullanımına kazandırılması yönündedir. Bu konuda hükümetimizin kararlılığını bilmekteyiz. Şehirde yaşayan herkes de bu projeye gereken desteği mutlaka vermeli. Olimpiyat kenti Trabzon'un ve Trabzonspor'un artık yeni ve modern bir stada fazlasıyla ihtiyaç duyduğu gerçeği apaçık ortadadır. Bu vesileyle her kurum sorunun aşılması adına üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor