Akyazı projesi şekilleniyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün İstanbul’da yapılacak olan Akyazı Projesi toplantısına katılacak.Haber61.Net Spor Servisi'nin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugün yapılan Divan Genel Kurulu toplantısından sonra saat

Akyazı projesi şekilleniyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün İstanbul’da yapılacak olan Akyazı Projesi toplantısına katılacak.

Haber61.Net Spor Servisi'nin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugün yapılan Divan Genel Kurulu toplantısından sonra saat 15:00'da İstanbul’a uçacak.

Başkan Sadri Şener, İstanbul'da bu akşam saat 17:00'da yapılacak olan Akyazı'da yapımı planlanan stadyum ile ilgili olarak yapılacak Stad Projesi toplantısına katılacak.

Trabzon'un Akyazısemtinde yapılacak olan stadyumun projesinin tartışılacağı toplantıya, TOKİ ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Stadyşum Projesini hazırlayan firma yetkilileri katılacak. İstanbul'da yapılacak olan toplantıda Akyazı Stadyumu' büyük oranda şekillenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor