Akyazı Projesi başlıyor

Geçtiğimiz aylarda Mimarlar Odasının şikayetiyle durdurulması kararı alınan Akyazı Projesi için Danıştay’ın durdurma kararını reddettiği öğrenildi.Trabzon’da TOKİ iş birliği ile yapımı için dolgu çalışmaları başlayan ancak bir süre sonra Mimarlar Odasının

Akyazı Projesi başlıyor

Geçtiğimiz aylarda Mimarlar Odasının şikayetiyle durdurulması kararı alınan Akyazı Projesi için Danıştay’ın durdurma kararını reddettiği öğrenildi.

Trabzon’da TOKİ iş birliği ile yapımı için dolgu çalışmaları başlayan ancak bir süre sonra Mimarlar Odasının şikayetiyle durdurulan Akyazı Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan mutlu haber geldi.

Alınan bilgilere göre Danıştay Akyazı Projesi için sunulan durdurma kararını dün reddetti. Bunun üzerine Akyazı Projesinin ilk etapta dolgu ve sonrasında yapımı çalışmalarına kısa sürede başlanacağı öğrenildi.

Haber61'e özel açıklama yapan Gümrükçüoğlu Trabzon’a sevindirici bir haber olduğunu söyleyerek; “Biz Orta Doğu Teknik Üniversitesinin bilirkişi heyetinin verdiği rapor doğrultusunda hareket ettik. Her şey gereken imar konumuna göre yapıldı. Bunları biz bu şekilde Akyazı Belediyesine önderdik. Bu proje ile birlikte Trabzon'un çehresi değişecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor