Akyazı ile BJK Stadını karşılaştırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu. Yapılmakta olan Vodafone Arena ile ilgili açıklama yapan Orman stadı Trabzonspor'un yeni stadı ile karşılaştıranlara cevap verdi. İki stadın maliyetlerinin farklı olduğunu söyleyen Orman; "Niye stadın m

Akyazı ile BJK Stadını karşılaştırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu. Yapılmakta olan Vodafone Arena ile ilgili açıklama yapan Orman stadı Trabzonspor'un yeni stadı ile karşılaştıranlara cevap verdi.

İki stadın maliyetlerinin farklı olduğunu söyleyen Orman; "Niye stadın maliyeti çok fazla deniliyor, Trabzon Stadı bu kadar maliyetli değil deniliyor. Her inşaatın kendine özgü maliyeti vardır. Trabzon ile bizim stadımızın maliyeti bir değildir. Biz boğazda yalı yapıyoruz. Kullanan sistemler çok pahalıdır. Bu rakamların içerisinde KDV vardır. Biz 1 kuruşu hesap ederek işleri veriyoruz. Siz Sultanbeyli'deki evin maliyeti ile boğazın kenarında yapılan bir dairenin lüksünün maliyetini kıyas edebilir misiniz? Orada kullanılan malzemeler ile buradakiler bir midir? Her konuda özel bir stat yaptık ve her noktası özel malzemelerle yapılmıştır. Çok ucuza da mal ettiğimizi düşünüyorum. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler