Akyazı 2011'e yetişecek

Atalay, Akyazı Stadı'nın 2011 Olimpiyatlarına yetişeceğinin altını çizerek, bu konudaki tartışmalarla ilgili son noktayı koydu. 2011 yılına kadar yapılması hedeflenen Akyazı'daki Trabzonspor Stadyumu için konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Atalay, bu

Akyazı 2011'e yetişecek

Atalay, Akyazı Stadı'nın 2011 Olimpiyatlarına yetişeceğinin altını çizerek, bu konudaki tartışmalarla ilgili son noktayı koydu.

2011 yılına kadar yapılması hedeflenen Akyazı'daki Trabzonspor Stadyumu için konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Atalay, bu konu ile ilgili şunları kaydetti:
“Akyazı Projesi için Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok net konuşuyorum, bu stat Akyazı'ya yapılacak"

AKYAZI STADI 2011'E YETİŞECEK
Akyazı'nın kimin projesi olup olmadığının çok önemli olmadığının da altını çizen Atalay, “Başbakanımızın da bu konuda sözü var. Bu stad Akyazı'da yapılacak nasıl yapılacağı da görülecek.Akyazı'daki stad 2011'e yetişecek. Gençlik olimpiyatlarının açılış kapanış seronomisi de burada yapılacak” diyerek bu konuyla ilgili spekülasyonlara son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor