Aksu'dan transfer açıklaması

Liglerin bitmesiyle birlikte transferde hareketli günler yaşayan Trabzonspor çalışmalarını derinden yürütüyor. Bordo-mavili kulüp ile birçok oyuncunun ismi anılmasına rağmen transferde tecrübe kazanan Trabzonspor yönetimi aceleci davranmıyor.Transfer çalı

Aksu'dan transfer açıklaması

Liglerin bitmesiyle birlikte transferde hareketli günler yaşayan Trabzonspor çalışmalarını derinden yürütüyor. Bordo-mavili kulüp ile birçok oyuncunun ismi anılmasına rağmen transferde tecrübe kazanan Trabzonspor yönetimi aceleci davranmıyor.

Transfer çalışmalarını yürüten Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, transfer konusunda tecrübe kazandıklarını belirterek, "Kadroya katmayı düşündüğümüz oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda bir acelemiz yok. Önümüzde uzun bir dönem var. Bu konuda çok temkinli ve prensipli hareket ediyoruz. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyunculara hak ettiklerinden fazlasını ödemeyeceğiz. Bu konuda tecrübeliyiz" dedi.

Geçmişte transferde hata yapmalarına rağmen iyi işler çıkardıklarını belirten Mahmut Aksu, "İyi bir kadromuz var. Elimizdeki mevcut kadroyu güçlendirmek istiyoruz. Takıma katmayı düşündüğümüz oyuncuları her yönüyle değerlendiriyoruz ve buna göre bir strateji belirliyoruz. Öncelikli hedefimiz savunmaya ve forvete takviye olacak. Duruma göre yine transferlerimiz olabilir. Geçmişte bur çok oyuncunun ismi Trabzonspor ile anıldı. Talip olduğumuz oyuncuların basında yer alması maddi açıdan işimizi zorlaştırdı
ama bu dönemde buna müsade etmeyeceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor