Akit’in Trabzonspor oyunu

Trabzonspor’u ”Aykut Demir’in sakallı görüntüleri” üzerinden karıştırmaya yönelik yapılan haberlerin iç yüzü ortaya çıktı.

Akit’in Trabzonspor oyunu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’u ”Aykut Demir’in sakallı görüntüleri” üzerinden karıştırmaya yönelik yapılan haberlerin iç yüzü ortaya çıktı.

İki gündür basında ortaya atılan iddiaların kaynağı Fenerbahçeli bir muhabir olduğu belirlendi. Üstelik yalan haberle ortalığı karıştıran muhabir bugün de gazetesinin manşetinden Ersun Yanal’a hitaben “Trabzonspor’da bir 28 Şubatçı” diyerek ağır şekilde yüklendi. Yapılan bu ahlaksızlığın iç yüzü sosyal medyada ortaya çıkarıldı.

Dün bir çok basın organında Ersun Yanal’ın takımdaki futbolcuların sakallarını kesmesini istediği yönünde asparagas bir iddia ortaya atılmıştı. Bu haberi yazan ve yayan kişinin Akit’in Fenerbahçeli muhabiri Muhammet Binici olduğu ortaya çıktı.

Bu iddia ile yetinmeyen Fenerbahçeli muhabir kendi yazdığı senaryonun üzerinden bugün de Trabzonspor’a yüklendi. Ersun Yanal’ı manşete taşıyan Akit gazetesi tam anlamıyla insanları dolduruşa getirmek amacıyla Yanal’ı darbeci ilan etti. Ayrıca karikatürlerle de haber desteklenmeye çalışıldı.

Olaylar bu yönde gelişirken Trabzonspor bir açıklama yaparak Yanal’ın böyle bir istekte kesinlikle bulunmadığını ve basındaki haberlerin tamamiyle yalan olduğunu bildirdi.

Bu gelişmeler bordo mavili taraftarların büyük tepkisini çekerken Akit gazetesine ve sözkonusu muhabire sert şekilde yüklenildi. Bazı taraftarlar ise muhabir Binici'nin Aziz Yıldırım'dan aldığı emirle Ersun Yanal'ı kötü çıkarmak için bu tür iddiaları gündeme getirdiğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor