Akın Vardar Giresunspor'da!

Giresunspor, kaleci Mehmet Ali Tunç ile anlaşmayınca Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın file bekçisi Akın Vardar'ı transfer etti.Tecrübeli eldiven bugün transfer komitesi başkanı Hüseyin Adanur ile görüştükten sonra ofisinde resmi sözleşmeye imz

Akın Vardar Giresunspor'da!

Giresunspor, kaleci Mehmet Ali Tunç ile anlaşmayınca Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın file bekçisi Akın Vardar'ı transfer etti.

Tecrübeli eldiven bugün transfer komitesi başkanı Hüseyin Adanur ile görüştükten sonra ofisinde resmi sözleşmeye imza attı.

1 yıllık mukavele yapıldığı öğrenilen Akın'ın, 7 Temmuz'da Giresun'da yapılacak kamp çalışmalarına katılacağı ifade edildi.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren yeşil – beyazlılar daha önce Galatasaray’dan Uğur Demirok, Körfez Belediyespor’dan Orhan Kalafat ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Debola Ogunseye’yi transfer etmişti.

AKIN VARDAR KİMDİR?

Futbola Aydınspor altyapısında başladı ve 1997 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Burada ilk resmi karşılaşmasına 28 Aralık 1997 tarihinde Turgutluspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. As takım'da çabuk uyum aşamasını atlattı ve kısa bir süre sonra birinci kaleci olarak görev almaya başladı.

2002 - 2003 sezonu ara transfer döneminde Sivasspor'a transfer olmuştur. İlk Avrupa deneyimini 2008 UEFA İntertoto Kupası'nda Sivasspor - FK Grbalj maçında yaşamıştır. Bu maçta 31. dakikada Kırmızı kart görerek, takımının 10 kişi kalmasına sebep olmuş ve Sivasspor ilk maçında ilk kırmızı kart ile tanışmıştır. İkinci Avrupa deneyimini ise 2009 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sivasspor - Anderlecht maçında yaşamıştır takımının 3-1'lik galibiyetine büyük etkisi olmuştur. Üçüncü Avrupa deneyimi ise Sivasspor-Shaktar Donetsk maçında yaşamıştır 2-0 mağlup olunan maçta hatasız oynamış iki penaltı golünü engelliyememiştir.

2010-11 sezonunun ara transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya transfer olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor