Akhisar'da Uğur isyanı

Akhisar Belediyesporlu Bilal Kısa, Uğur Demirok ve Güray Vural'la ilgili transfer haberleri, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'i çileden çıkardı. Üç futbolcudan birinin dört büyük kulüpten biriyle anlaştığına dair hemen her gün bir haber çıktığını hatırlatan

Akhisar'da Uğur isyanı

Akhisar Belediyesporlu Bilal Kısa, Uğur Demirok ve Güray Vural'la ilgili transfer haberleri, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'i çileden çıkardı. 

Üç futbolcudan birinin dört büyük kulüpten biriyle anlaştığına dair hemen her gün bir haber çıktığını hatırlatan Başkan Eryüksel, "Bugüne dek söz konusu oyuncularla ilgili hiçbir kulüple transfer görüşmesi yapmadık. Aslı astarı olmayan bu haberler takımımızın performansını olumsuz etkelidiği gibi Türk futboluna ve futbolcuya da zarar veriyor" dedi.

Uğur'un Trabzon'la anlaştığı, Güray ve Bilal'in Galatasaray'ın listesinde olduğunu medyadan okuyup izlediklerini ifade eden Eryüksel, " Futbolcularımızı gündemin dışında tutmaya çalışmak, bizi de yoruyor" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor