Akhisar Belediyespor topbaşı yapıyor

Transfer döneminde kadrosundan 6 oyuncuyla yollarını ayırmasına rağmen henüz takviye yapmayan Akhisar Belediyespor, yeni sezonun hazırlıklarına yarın başlayacak. Yöneticiler ise 7 Temmuz'da başlayacak Erzurum kampına kadar transferin büyük kısmını bitirme

Akhisar Belediyespor topbaşı yapıyor
Transfer döneminde kadrosundan 6 oyuncuyla yollarını ayırmasına rağmen henüz takviye yapmayan Akhisar Belediyespor, yeni sezonun hazırlıklarına yarın başlayacak.
 
Yöneticiler ise 7 Temmuz'da başlayacak Erzurum kampına kadar transferin büyük kısmını bitirmeyi, 19 Temmuz'daki Avusturya kampına ise tam kadro gitmeyi planladıklarını söylediler. Basın Sözcüsü İbrihim Evren Acar ise, "Şu an 3 yabancı, 3 yerli futbolcuyla temas halindeyiz. Kampa kadar kadro şekillenir" dedi. 
 
Antrenmanlara 20 oyuncuyla başlayacaklarını söyleyen teknik direktör Cihat Arslan ise, "Yönetim kurulumuz transferler için çalışıyor. Direkt ilk 11'de oynayacak kapasitede forvet, forvet arkası ve stoper alacağız. Kadromuza yeni bir kaleci de katacağız" diye konuştu.
 
GİEN  ÇOK GELEN YOK
 
Akhisar Belediyespor'da Bila Kısa, Bruno, Vaz Te ve Kadir'in sözleşmeleri bitti. Gekas'ın henüz sezon bitmeden ayrıldığı yeşil siyahlılarda yönetim, transfer döneminde Yiğit Gökoğlan, Scapolan, Sertan, Zeki, Cantuğ ve Zokora'yla da vedalaşma kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor