Akhisar Belediyespor Osmanlıspor berabere

Spor Toto süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Akhisar Belediyespor sahasında Osmanlıspor'u konuk etti. Ligin dikkat çeken ekiplerinden Akhisar Belediyespor devre arasına girmeden önce üst sıralardan uzaklaşmak istemiyordu. Osmanlıspor ise olası bir

Akhisar Belediyespor Osmanlıspor berabere
Spor Toto süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Akhisar Belediyespor sahasında Osmanlıspor'u konuk etti.

Ligin dikkat çeken ekiplerinden Akhisar Belediyespor devre arasına girmeden önce üst sıralardan uzaklaşmak istemiyordu. Osmanlıspor ise olası bir puan kaybıyla düşme hattına yaklaşma korkusunu üzerinden atmak için mutlak 3 puan için sahaya çıktı.

Ancak maçın sonunda iki takım da 1'er puanla yetinmek zorunda kaldı ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma başladığı gibi 0-0 tamamlandı.

Bu sonuçla Akhisar Bld puanını 29 yaptı. Osmanlıspor da 19'a yükseldi.

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Akhisar Bld. sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak. Osmanlıspor ise deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor