Akhisar Antep'i rahat geçti

Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.Akhisar Belediye Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süleyman Abay'ın düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 3-

Akhisar Antep'i rahat geçti

Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

Akhisar Belediye Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süleyman Abay'ın düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 3-0'lık skor ile Akhisar Belediyespor oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 88. dakikada Bilal Kısa, 14. ve 71. dakikalarda Ricardo Vaz Te kaydederken, konuk takım Gaziantepspor ise müsabaka boyunca rakip kalede gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Akhisar Belediyespor puanını 32'ye yükseltirken, Gaziantepspor ise 34 puanda kaldı.

Ligde önümüzdeki hafta Akhisar Belediyespor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nun konuğu olacak. Gaziantepspor ise sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler