Akgül’den TS kulübüne ziyaret

Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül TS kulübünü ziyaret ederek, Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile görüştü.İl Müdürü Şerif Özgür ile birlikte TS kulübünü ziyaret eden Akgül, Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekle

Akgül’den TS kulübüne ziyaret

Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül TS kulübünü ziyaret ederek, Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile görüştü.

İl Müdürü Şerif Özgür ile birlikte TS kulübünü ziyaret eden Akgül, Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesi şehirde yapılan faaliyetler hakkında TS Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkanımız Nevzat Şakar’a bilgiler verdi.

TS başkanı Sadri Şener ise Trabzonspor Kulübü olarak oyunlara büyük önem verdiklerini ve her konuda desteklemeye hazır olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor