Akçay’ın Osmanlı’sı Eskişehir’i ağırlıyor

Süper Lig’in 28. Haftasında heyecan devam ediyor. Avrupa Kupaları için puan kaybına tahammülü olmayan Osmanlıspor sahasında küme düşme hattında bulunan Eskişehirspor’u ağırlayacak. Osmanlı Stadı’nda oynanacak mücadelede hakem Halil Umut Meler görev yapaca

Akçay’ın Osmanlı’sı Eskişehir’i ağırlıyor

Süper Lig’in 28. Haftasında heyecan devam ediyor. Avrupa Kupaları için puan kaybına tahammülü olmayan Osmanlıspor sahasında küme düşme hattında bulunan Eskişehirspor’u ağırlayacak. Osmanlı Stadı’nda oynanacak mücadelede hakem Halil Umut Meler görev yapacak. Meler’in yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ile İlker Takpak yapacak. Saat 13.00’te başlayacak maçı Lig tv canlı yayınlayacak.

İlk 11’ler:

Osmanlıspor FK : Ahmet,  Pinto , Uğur , Muhammed , Numan, Badou,Lawal ,Umar , Musa, Rusescu, Delarge

Eskişehirspor:Boffin ,Sezgin, Kaan , Figueras ,Emre, Kamil, Engin, Hadzic , Causic Nadir ,Bokila

İki takım bugüne kadar toplam10 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Osmanlıspor 5 galibiyet almayı başarırken misafir ekip 3 kez kazandı ve 2 maç berabere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor