Akçay'ın Fenerbahçe hedefi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında kaybedilen 4 puanı telafi etmek için futbolcularına seri galibiyetler almaları uyarısında bulundu.Akçay, Fenerbahçe ile Avni Aker'de oynanacak olan derbi karşılaşması

Akçay'ın Fenerbahçe hedefi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında kaybedilen 4 puanı telafi etmek için futbolcularına seri galibiyetler almaları uyarısında bulundu.

Akçay, Fenerbahçe ile Avni Aker'de oynanacak olan derbi karşılaşmasına kadar önlerindeki Akhisar Belediye, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Konyaspor maçlarını kayıpsız geçmeleri gerektiğinin altını çizdi.

"SERİ AKHİSAR İLE BAŞLASIN"

Seriye Akhisar Belediyespor maçıyla başlamaları gerektiğini vurgulayan Akçay, "İkinci yarıda hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Hedefimiz sezon sonunda Trabzonspor'u Avrupa kupalarına taşımaksa seri galibiyetlere ihtiyacımız olduğu ortada. Akhisar Belediyespor karşılaşması bu yolda atılacak ilk adım olmalı. Taraftarlarımızın desteğiyle bunun üstesinden geleceğiz" ifadesini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor