Akçay:hedef mutlak 3 puan

Trabzosnpor Teknik Direktörü Mustafa Akçay pazartesi günü yapacakları Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.Akçay Çaykur Rizespor karşısına mutlak 3 puan için çıkacaklarını belirterek “Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasma

Akçay:hedef mutlak 3 puan

Trabzosnpor Teknik Direktörü Mustafa Akçay pazartesi günü yapacakları Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akçay Çaykur Rizespor karşısına mutlak 3 puan için çıkacaklarını belirterek “Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda bölgemizin önemli temsilcilerinden Çaykur Rizespor ile karşılaşacağız. İki ezeli rakip, iki ebedi dost kulübün karşı karşıya geleceği maçta mutlaka hedefimiz 3 puan olacaktır. Ancak bu müsabakanın sadece bir futbol maçı olduğu unutulmamalıdır. Bu karşılaşma için savaş yakıştırması yapmak, üstelik bunu sanki benim ağzımdan yapılmış bir açıklama gibi sunmak doğru değil. Kamuoyuna verilecek mesajlar medya önünde ve kameralar karşısında verilir. Antrenmanlar öncesi yapılan konuşmalar sadece oyuncuların motivasyonunu arttırmaya yöneliktir”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor