Akçay'dan transfer mesajı!

Spor Toto Süper Ligi'nin 18. Haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak, bu sezon evinde kaybetmeme unvanını 10 maça çıkaran Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, taraftarlara teşekkür etti.Akçay, Beşiktaş maçında aldıkları

Akçay'dan transfer mesajı!

Spor Toto Süper Ligi'nin 18. Haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak, bu sezon evinde kaybetmeme unvanını 10 maça çıkaran Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, taraftarlara teşekkür etti.

Akçay, Beşiktaş maçında aldıkları beraberliğin küçümsenmemesi gerektiğini ifade ederek, "Beşiktaş maçında üç puan alsaydık belki havamız değişecekti. Belki daha fazla motivasyon kazanacaktık ancak kendi evimizde kaybetmemenin verdiği moral ile bundan sonra yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ DEMOKRATİK DURUŞ SERGİLİYOR"

Akçay, tribünlerin tamamen dolu olmasının mutluluk verici olduğunu da vurgulayarak, "Seyircimizin tepkisi sonuçta kendisine yapılan bir haksızlığa karşı dik duruştur. Demokratik bir duruş sergiliyor taraftarlarımız" dedi. Akçay, Beşiktaş maçındaki performansı eleştirilen Malouda'ya da sahip çıkarak, "Malouda profesyonel bir oyuncu. Mutlaka oyuncularımızın düştüğü ve yükseldiği anlar olacaktır. Biz oyuncularımızın kötü olduğu anlarda da onlarla olduk. Malouda farklı pozisyonlara girerek oynayan bir oyuncu. Kendisinden memnunuz ama daha iyi olabilir" diye konuştu.

"TRANSFERLER KISA SÜREDE UYUM SAĞLAR"

Transfer çalışmalarının gecikmesiyle ilgili de konuşan Akçay, "Kamp döneminden sonra gelecek oyuncunun da katkısı olacaktır tabi ki. Sonuçta gelecek olanlar profesyonel oyuncular. Bu adamların zekaları, yetenekleri ve algıları, refleks göstermeleri bizden çok daha ileride. Bu saatten sonra gelecek olan transferin bize uyum sağlama sürecinin kısa olacağını düşünüyorum. Çünkü öyle bir grubumuz var ki onu kısa sürede kabul edip içine sindirebilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler