Akçay Yusuf'u kesecek mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Yusuf Erdoğan'ı pazartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında yedek kulübesine çekebilir.Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da h

Akçay Yusuf'u kesecek mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Yusuf Erdoğan'ı pazartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında yedek kulübesine çekebilir.

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürerken, Teknik Direktör Mustafa Akçay, genç oyuncu Yusuf Erdoğan'ı yedek kulübesine çekebileceğinin sinyallerini verdi.

Bugün yapılan antrenmanın ikinci bölümünde çitf kale maç yaparak hazırlıklarını sürdüren bordo mavililerde Mustafa Akçay Beşiktaş maçında 11'de oyanyan oyunculardan sadece 2 değişiklik yaptı. Cezalı olan Mustafa Yumlu yerine savunmada Caner Osmanpaşa'yı deneyen Akçay, sol kanatta ise sürpriz bir değişiklik yaptı.

Akçay sol kanatta Kadir Keleş'in önünde Yusuf Erdoğan'ın yerine Fransız yıldız Malouda'yı denedi. Böylelikle Beşiktaş maçında cezalı olduğu için oynayamayan Colman'da orta sahadaki yerini almış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor