Akçay: Yeni sezonda!

Akhisar Belediyespor'un Avusturya kampı tüm hızıyla sürerken teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.Erzurum kampında dar bir kadro ile çalıştıktan sonra Avusturya'da yeni transferlerin katılımıyla normal

Akçay: Yeni sezonda!

Akhisar Belediyespor'un Avusturya kampı tüm hızıyla sürerken teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

Erzurum kampında dar bir kadro ile çalıştıktan sonra Avusturya'da yeni transferlerin katılımıyla normal düzene geçmeye başladıklarını belirten Mustafa Akçay, şöyle konuştu:

"Yeni oyuncular için farklı antrenman programı uyguluyoruz. Oynadığımız iki hazırlık maçında Hannover 96 ile 1-1 berabere kaldık, Hamburg'a 2-0 yenildik. Bu karşılaşmalarda sonuçtan öte, yapmak istediklerimiz önemliydi ve bu yolda olumlu sinyaller aldık. Önümüzdeki iki maçta eksiklerimizi biraz daha giderip, lige kadar hazır bir takım konumuna geleceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor