Akçay: Trabzonspor’a golün asistini biz verdik

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, takımın gol makinası Gekas ile ilgili açıklamalarda bulundu.iyi bir mücadele olduğunu ifade eden Akçay Trabzonspor'un kazandığı golüm asi

Akçay: Trabzonspor’a golün asistini biz verdik

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, takımın gol makinası Gekas ile ilgili açıklamalarda bulundu.iyi bir mücadele olduğunu ifade eden Akçay Trabzonspor'un kazandığı golüm asistliğini kendilerinin yaptığını ifade etti.

Trabzonspor gibi bir güçlü bir takım karşısında mücadele verdiklerini bu tür müsanakalarda yenemiyorsan yenilme mantığının düşünülmesi gerektiğini de söyleyen teknik adam Yunanlı golcüleri Gekas hakkında da açıklamalarda bulundu.

İşte Akçay'ın o açıklaöaları

"Bir her hafta Gekas'a fazladan 1 gün izin veriyoruz. O gün istediğini yapabilir. İster idmana gel ister gelme tatil yap bu serbestlik senindir dedik. Takımda Gekas'tan savunmaya ve güvenliğe yönelik isteklerimiz oldukça az. Takımda biz onu taşıyoruz. O da bizi golleriyle taşıyor."

"BİLAL VE GEKAS İYİ İKİLİ"

"Futbolda ikili oyunlar vardır. İletişim iyi kurulabilir. Rıza Çalımbay'la Feyyaz Uçar gibi. Bilal'in ve Güray'ın da Gekas'la işbirliği oldukça iyi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler