Akçay, "Karar TFF'nin "

 PTT 1.Ligi’ndeki gururlarımızdan 1461 Trabzonspor, Kartalspor deplasmanında aldığı galibiyetle lider Erciyes ile aradaki puan farkını 4’e indirirken, iyiden iyiye şampiyonluk havasına girdi. Süper Lig yolunda hedeflerine emin adımlar ilerlediklerini ifad

Akçay, "Karar TFF'nin "

 

PTT 1.Ligi’ndeki gururlarımızdan 1461 Trabzonspor, Kartalspor deplasmanında aldığı galibiyetle lider Erciyes ile aradaki puan farkını 4’e indirirken, iyiden iyiye şampiyonluk havasına girdi. Süper Lig yolunda hedeflerine emin adımlar ilerlediklerini ifade eden başarının mimarı Teknik Direktör Mustafa Akçay, “Yüreğinde zafer inancı ile sahada savaşan bu kadro ile mutlaka şampiyonluk mutluluğunu Trabzon’a yaşatacağımıza inanıyoruz. Bu da bizim hakkımızdır” dedi.
 
KARAR TFF’NİNDİR
Akçay, Federasyon’dan gelen yazıların ışığında şampiyon olup Süper Lig’e çıkma ve Play-Off’ta mücadele etme haklarının olduğunu ifade ederek, “Ligler tescil edilmeden Süper Lig’e çıkabiliriz. Bu konuda karar Federasyon’undur. Biz de bunun için şampiyon olup Trabzon’a tarihi bir başarı daha yaşatmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Trabzon evlatları ile yeni bir tarih yazacaktır” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor