Akçay ilk derbi zaferini almak istiyor

Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay ilk derbi galibiyetini Avni Aker'de almak istiyor.1461 Trabzon takımının başında olduğu dönemde Ziraat Türkiye Kupası maçında Galatasaray'ı 2-1 yenerek kupanın dışına iten, Fenerbahçe'yi ise grup maçlarında Kadık

Akçay ilk derbi zaferini almak istiyor

Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay ilk derbi galibiyetini Avni Aker'de almak istiyor.

1461 Trabzon takımının başında olduğu dönemde Ziraat Türkiye Kupası maçında Galatasaray'ı 2-1 yenerek kupanın dışına iten, Fenerbahçe'yi ise grup maçlarında Kadıköy'de 3-2 mağlup etmeyi başaran teknik direktör Mustafa Akçay, bordo-mavili takımın başında İstanbul'un 3 büyük takımından biri olan Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini evinde oynayacağı maçta yaşamak istiyor.

Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynadığı maçlarda Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray'a ise 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, siyah-beyazlı ekibi mağlup ederek, Akçay yönetiminde ilk galibiyetini yaşamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor