Akçay: "güzel oyun bizleri heyecanlandırdı"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Sinan Akçay, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından, iyi bir oyunla 3 puan aldıklarını söyledi.    1461 Trabzon Teknik Direktörü Sinan Akçay, 2-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısın

Akçay: "güzel oyun bizleri heyecanlandırdı"
1461 Trabzon Teknik Direktörü Sinan Akçay, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından, iyi bir oyunla 3 puan aldıklarını söyledi. 
 
1461 Trabzon Teknik Direktörü Sinan Akçay, 2-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında iyi bir oyunla 3 puanı aldıklarını belirterek, "Olumsuzluk tablolarını bir araya getirsek herhalde böyle bir süreç yaşamazdık. Takımın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki inanılmaz çıkışı yakalamasına rağmen ve ligde sportif başarının yakalanamamış olması ciddi bir handikap gibi görünüyordu. Geçici bir teknik ekip olmamıza rağmen bu süreçte iyi bir hazırlık dönemi geçirmeye çalıştık. Bu galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum. İyi sonuç, güzel bir oyun ligin ikici yarısı için bizleri daha çok heyecanlandırdı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor