Akçay: Formayı isme değil ...

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, formayı isme değil performansa göre verdiğini söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçı da kazanarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor

Akçay: Formayı isme değil ...

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, formayı isme değil performansa göre verdiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçı da kazanarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Hem ligde hem de Avrupa'da yakaladığı olumlu havayı dağıtmama adına evinde oynayacağı maçı kazanarak, İtalya'ın güçlü ekiplerinden Lazio karşısına moralli çıkmayı planlayan Karadeniz ekibi, evinde oynayacağı bu maçtan 3 puanla ayrılarak, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe müsabakasına yüksek moralle çıkmak istiyor.

Bu zorlu maçların arifesinde oyuncularıyla daha sık bir araya gelerek görüşmeler yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, hem fizik hem de kafa olarak futbolcularını hazırlamaya çalışıyor. Formayı adaletli bir şekilde dağıtmaya gayret ettiğini oyuncularına yineleyen Akçay, "Takımla birlikte antrenmana çıkan her oyuncu Trabzonspor'un oyuncusudur ve o oyuncuyu kazanmak için sonuna kadar savaşırım" diyerek aynı hassasiyeti futbolcuların da göstermesini istedi.

Bir birinden değerli güçlü bir oyuncu grubuyla çalıştıklarını ifade eden Akçay, takımın her geçen hafta yükselen performansı ve takım olma adına ortaya koyulan performanstan oldukça memnun olduğunu belirtti. İlerleyen haftalarda daha iyi olma adına emin adımlarla ilerlemeye çalıştıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, "Formayı isme göre değil, performansa göre dağıtmaya çalışıyoruz. Forma giyemediği için çalışmasını kesmeyen arkadaşlarım istekli olması bizi oldukça memnu ediyor. Takımımız ihtiyaç duyduğu anda onlarda görev alacaklardır. Bizimle olmak istemeyen de kendini yolunu belirleyecektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor