Akçay en çok ona güveniyor

Süper Lig'de Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, oyuncularından en çok Olcan Adına' güveniyor. Olcan Süper Lig'de en çok süre alan isimlerin başında geldi.Süper Lig’in ilk yarısında takımının oynadığı tüm maçla

Akçay en çok ona güveniyor

Süper Lig'de Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, oyuncularından en çok Olcan Adına' güveniyor. Olcan Süper Lig'de en çok süre alan isimlerin başında geldi.

Süper Lig’in ilk yarısında takımının oynadığı tüm maçlarda 90 dakika oynayan 12 isim oldu.

Bursaspor kalecisi Frey ve savunma oyuncusu Taiwo, Eskişehirspor kalecisi Boffin, Karabükspor kalecisi Waterman ve savunma oyuncusu Mabiala, T.Konyaspor kalecisi Itandje, Trabzonspor orta saha oyuncusu Olcan Adın, K.Erciyesspor kalecisi Jorgacevic ve savunma oyuncusu Cem Can, Ç.Rizespor savunma oyuncuları Koray Altınay ve Viera ile orta sahada oyuncusu Sylvestre 17 maçın tamamında 90 dakika sahada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor