Akçay: Cesur oynadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.Akçay "Müsabakanın büyük bölümünde oyuna hakim olan bir anlayışla oynadık. Beşiktaş gibi bir rakibe karşı çok cesur oynadık. Bizim geri yaslanma refkeksi ve Almeida

Akçay: Cesur oynadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay "Müsabakanın büyük bölümünde oyuna hakim olan bir anlayışla oynadık. Beşiktaş gibi bir rakibe karşı çok cesur oynadık. Bizim geri yaslanma refkeksi ve Almeida'nın performansı bizi üzdü. 3 puanla başlasaydık farkı bir ambians yaratılabilirdi. Sevdiğinizi elde edemiyorsanız eldekini seversiniz anlayışı ile 1 puan iyiydi. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Sonuçta karşınızda Beşiktaş var" dedi.

Akçay oyuncu değişiklikleri ile ilgili soru üzerine "Adrianı dışarı almamız oyunu elimizde tutmak istedik. Beşiktaş'ın ataklarına geçit vermemek adına Adrian'ı dışarı aldık. Emrenin'de maç eksiği olması sonucu yeni bir kan koymak istedik. Bunuda Henrique ile yaptık. Henrique seçimleri iyi yapsaydı farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor