Akçay Avni Aker'de kaybetmedi

Sahasında 354 gündür kaybetmeyen Trabzonspor, eksiklerine rağmen yarın akşam Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanarak bu unvanını korumak istiyor.Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi’nde sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Akhisar B

Akçay Avni Aker'de kaybetmedi

Sahasında 354 gündür kaybetmeyen Trabzonspor, eksiklerine rağmen yarın akşam Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanarak bu unvanını korumak istiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi’nde sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Akhisar Belediyespor’u yarın kendi sahasında mağlup ederek rövanşı almak istiyor. Sahasında oldukça başarılı bir performans ortaya koyan ve en son geçtiğimiz sezon 17 Şubat’ta Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olduktan sonra 354 gündür sahasında hiç kaybetmeyen bordo mavili takımda sakatlıkları nedeniyle Malouda ve Bamba ile kart cezalısı Yusuf Erdoğan, yarın akşam oynanacak olan maçta görev yapamayacak.

AKÇAY: "EVİMİZDE DAHA AGRESİF OLUYORUZ"

Son Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra sahasında oynadığı 24 maçta 17 galibiyet ve 7 beraberlik alan bordo mavililer, bu maçlarda attığı 51 gole karşılık kalesinde ise sadece 18 gol gördü.

Teknik direktör Mustafa Akçay da Avni Aker’de hiç maç kaybetmedi.

Akçay, kendi evlerindeki başarılı sonuçların baskı oluşturmadığını belirterek, "Takım olarak evimizde daha agresif ve hırslı oynuyoruz. Bu özelliğimizi deplasman maçlarına da yaymak istiyoruz ancak şu ana kadar bunu başaramadık. Akhisar Belediyespor maçından istediğimiz sonucu aldıktan sonra oynayacağımız maçlarla deplasman karnemizi de düzelteceğimize inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler