Akçaabat'ta 3 puan sevinci

TFF 2. Lig 3. Grup'ta sahasında Ofspor'u 1-0 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, saha avantajını iyi kullanarak 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor karşılaşmas

Akçaabat'ta 3 puan sevinci

TFF 2. Lig 3. Grup'ta sahasında Ofspor'u 1-0 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, saha avantajını iyi kullanarak 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor karşılaşmasında iki Trabzon takımına yakışan bir mücadele sergilendiğini belirterek, ''Temposu yüksek ve zorlu bir karşılaşma oldu. Her iki takım da iyi mücadele etti. Karşılaşmayı kazanmayı çok istiyorduk. Ancak oyunun sonlarına doğru bulduğumuz gol ile bunu başardık. Saha avantajını iyi kullanarak 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Ofspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum'' dedi.

Akçaabat Sebatspor'un bulunduğu sıranın kendilerine yakışan bir yer olmadığını ifade eden Derelioğlu, ''Bu sıralamadan yukarıya doğru çıkmamız gerekiyor. Bunun için de her zaman önümüzde oynayacağımız ilk maça bakıyoruz. Bu maçları kazanıp alacağımız puanlar bizi nerelere götürür, şu an bilmiyoruz. Öncelikli hedefimiz rahat bir konuma gelmekti. Şu an için bunu başardık. Sıralamada geldiğimiz yer ile biraz rahatlamış durumdayız ve bu bizim daha rahat ve stressiz bir futbol ortaya koymamızı sağlayacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler