Akçaabatspor sezonu açıyor

Yeni sezonda 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Takımı'nda oyuncu seçmeleri sona ererken, seçmeler sonucunda genç oyuncuları kulüp alt yapısına kazandırıldığı belirtildi. Transferde bugüne kadar 8 oyuncuyu kadrosuna

Akçaabatspor sezonu açıyor
Yeni sezonda 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Takımı'nda oyuncu seçmeleri sona ererken, seçmeler sonucunda genç oyuncuları kulüp alt yapısına kazandırıldığı belirtildi. Transferde bugüne kadar 8 oyuncuyu kadrosuna katan Bordo-Beyazlılar, 2-3 oyuncuya daha kadrosuna katıp transferi noktalamak istiyor. Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Takımı'nda teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini, dirsek temasında oldukları oyuncuların transferlerini noktalayıp yeni sezon hazırlıklarına odaklanacaklarını söyledi.
 
Bir kaç gün içerisinde görüşme halinde oldukları oyuncuların transferlerini tamamlamayı hedeflediklerini belirten teknik direktör Alemdaroğlu, "Görüştüğümüz isimlerin kadromuza katarak, transferi noktalayıp yeni sezon çalışmalarına odaklanacağız. Takımımız 7 Temmuz'da Trabzon'da toplanıp 10 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarının startını vereceğiz. Bayrama kadar Trabzon'da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz ve bayram izninin ardından Nevşehir'de 10-15 günlük bir kamp gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
 
Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Takımı teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, her takımın sezona şampiyonluk hedefiyle başladığını ifade ederek, "Her takım sezona büyük hedeflerle başlıyor ancak bazen işler istenilen gibi gitmiyor. Bu nedenle biz güzel yerler hedefleyerek mücadele edeceğiz. Tabiiki Akçaabat'ın hedefi her zaman zirvedir. Sezona iyi bir başlangıç yapıp ardından da sonunu getirmeyi arzuluyoruz. Mücadeleci, güzel futbol oynayan bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum" şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler