Akçaabatlılar gecede buluştu

Akçaabat Sebatspor yönetimi İstanbul Beylerbeyi Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği'nde kulübe gelir amaçlı bir gece düzenledi. Kırmızı Beyazlıların İstanbul'da düzenledikleri geceye birbirinden ünlü konukların katılması geceye ayrı bir renk kattı. İstanb

Akçaabatlılar gecede buluştu


Akçaabat Sebatspor yönetimi İstanbul Beylerbeyi Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği'nde kulübe gelir amaçlı bir gece düzenledi. Kırmızı Beyazlıların İstanbul'da düzenledikleri geceye birbirinden ünlü konukların katılması geceye ayrı bir renk kattı. İstanbul Beylerbeyi Kültür ve Dayanışma derneğinde düzenlenen geceye Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak , AKP Trabzon milletvekili Mustafa Cumhur , Trabzonspor başkan yardımcısı Şhov TV Genel Yayın Müdürü Saner Ayar onursal başkanı Mevlut Selami Yardım, eski başkanlardın A.Kemal Başaran, Başkan Güven Hacısalihoğlu ve Trabzonspor eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu ve Trabzonlu ünlü sanatçı İbrahim Can'nın yanı sıra çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Bakan Faruk Özak gecede anlamlı bir konuşma yaptı.




Kırmızı- Beyazlı ekibin basın sözcüsü Hayri Güner, gecede topladıkları maddi gelir ile kulübün sıkıntılarını biraz olsun hafifleteceklerini belirterek, “ Bilindiği gibi kulübümüz sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Bu sıkıntıları bir nebze olsun gidermek için kulübümüz adına geceler düzenliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor