Akçaabat Sebat 6-0'ı konuşacak

TFF 2. Lig 3 Grup'ta Çorumspor'a deplasmanda 6-0 yenilen Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkanı Cemil Kalkışım, kendilerine yeni bir yol belirleyeceklerini söyledi. Kalkışım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan kötü sonuçların kendilerin

Akçaabat Sebat 6-0'ı konuşacak

TFF 2. Lig 3 Grup'ta Çorumspor'a deplasmanda 6-0 yenilen Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkanı Cemil Kalkışım, kendilerine yeni bir yol belirleyeceklerini söyledi.

Kalkışım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan kötü sonuçların kendilerine yakışmadığını belirterek, ''Takımın neden bu hale geldiğine anlam veremedik. Sporcularım ile bugün tek tek görüşme yaparak, onları dinleyeceğiz. Burada alacağımız bilgiler doğrultusunda kendimize bir yol belirleyeceğiz'' dedi.

Teknik heyet konusunda devamlılıktan yana olduğunu ifade eden Kalkışım, ''Atalarımız 'dereyi geçerken at değiştirilmez' derler. Biz de hocamızla devam etmeyi düşünüyoruz. Ama bunun da net kararını, yapacağımız toplantıdan sonra vereceğiz'' diye konuştu.

Daha güzel bir Akçaabat Sebatspor için çaba harcadıklarını kaydeden Kalkışım, ''Bugünkü durumun bizi ve camiamızı üzdüğünü biliyoruz. Ama daha güzel günler için çabalarımız sürüyor. Güzel olmaması içinde bir neden de görmüyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler