Akçaabat Moral Arıyor

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele veren Akçaabat Sebatspor ile Araklıspor yarın Akçaabat Fatih Stadyumunda karşı karşıya gelecek.Ligin ilk maçında Değirmenderespor'a 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Akçaabat Sebatspor Araklıspor maçıyla moral bulmak ist

Akçaabat Moral Arıyor

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele veren Akçaabat Sebatspor ile Araklıspor yarın Akçaabat Fatih Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk maçında Değirmenderespor'a 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Akçaabat Sebatspor Araklıspor maçıyla moral bulmak istiyor. Yeni bir kadro ve yeni bir teknik heyetle sezona giren Kırmızı Beyazlılarda en büyük sıkıntı futbolcuların uyum sorunun henüz aşamamış olması. Kulübün içinde bulunduğu maddi zorluklar yüzünden iyi bir çalışma dönemi geçiremeyen Akçaabat Sebatspor, bütün bu sıkıntılara rağmen ayakta kalmanın mücadelesini veriyor.

Araklıspor'a karşına üç puan parolasıyla çıkacaklarını dile getiren kırmızı beyazlılar Teknik Direktörü İsmail Batur, artık Değirmendere spor maçını geride bıraktık. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılacağız. Genç bir takım olduğumuz için alacak olduğumuz olumsuz sonuçlar bizi ileride sıkıntıya sokar ve sonradan toparlanmamız zor olur. Bu yüzden galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Kırmızı beyazlılarda lisansları henüz yetişmeyen Ümit ve Erdinç Arsinspor maçında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor