Akçaabat FK'da moraller bozuldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Derince Belediyespor'a 2-0 yenilen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, sezonun ikinci yarısındaki en iyi mücadeleyi ortaya koydukları bir maçtan mağlup ayrıldıkları için üzgün o

Akçaabat FK'da moraller bozuldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Derince Belediyespor'a 2-0 yenilen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, sezonun ikinci yarısındaki en iyi mücadeleyi ortaya koydukları bir maçtan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Başaran, Derince Belediyespor karşısında çok iyi bir performans gösterdiklerini ancak sonuca gitmeyi başaramadıklarını belirterek, "Kritik bir maça çıkmıştık. Çok iyi mücadele ettik ama türlü şansızlıklar yakamızı bırakmadı. Oyunu biz oynadık diyebilirim. Sakatlıklar belimizi büküyor. Öyle ki 17 oyuncu ile gittiğimiz deplasmanda sakatlıklarımızdan dolayı kimi oyuncularımızı mevkileri dışında oynatmak zorunda kalıyoruz. Bu maçta da öyle oldu" dedi.

Tüm olumsuzluklara rağmen oyuna hakim olan taraf olduklarını ifade eden Başaran, "Karşılaşmanın ikinci yarısında futbolcularımızdan Mustafa da sakatlanınca zor durumda kaldık. Hemen ardından da talihsiz bir gol yedik. Bu dakikadan sonra oyuna asılmayı bırakmadık ama ikinci golü de kalemizde görünce biraz demoralize olduk. Herşeye rağmen oyunda kalmaya devam ettik. Karşılaşmanın son on dakikasında penaltı kazanmıştık ancak değerlendiremedik. Şayet penaltıyı gole çevirebilmiş olsaydık oyuna yine ortak olabilecek, kalan dakikalarda da eşitliği sağlayabilme imkanımız olabilecekti" diye konuştu.

Başaran, iyi bir kadroya sahip olduklarını, tek dezavantajlarının takımdaki sakat oyuncu fazlalığı olduğunu kaydederek, sezonun ikinci yarısındaki en iyi mücadeleyi ortaya koydukları bir maçtan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını, her şeye rağmen sorunlarının üstesinden gelmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler