Akbayrak: Peşpeşe goller yedik, dağıldık

1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak 3-0 mağlup oldukları Samsunspor maçının ardından açıklamalada bulundu.   İkinci yarı konsantrasyon eksikliği nedeniyle Samsunspor'a pozisyon verdiklerini dile getiren Akbayrak, "Samsunspor'un zaten en iyi

Akbayrak: Peşpeşe goller yedik, dağıldık
1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak 3-0 mağlup oldukları Samsunspor maçının ardından açıklamalada bulundu.
 
İkinci yarı konsantrasyon eksikliği nedeniyle Samsunspor'a pozisyon verdiklerini dile getiren Akbayrak, "Samsunspor'un zaten en iyi yaptığı iş boş alan bulduğu zaman bunu iyi değerlendiren bir takım. Peş peşe 3 dakika 2 tane gol yedik, biraz dağıldık. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Samsunspor'a bundan sonra başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Samsunspor taraflarının kendilerine centilmence davranması nedeniyle teşekkür eden Akbayrak, "Yıllardır ilk kez böyle bize yakışır şekilde taraftarlar hem takımlarını destekledi, hem de bize centilmence davrandılar. Biz özümüzde aynı toprakların ve kültürün insanlarıyız. Ben bu konuda oldukça mutlu oldum. Samsunspor camiasına özellikle bu konuda da teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor